Te koop De HanshofDe Hanshof

Te koop De Hanshof

Hapseweg 40 Cuijk De Hanshof

   Hapseweg 40, Cuijk. Midden in het prachtige Land van Cuijk en Maasduinen.


Land van Cuijk en Maasduinen.


De omgeving van de Hapseweg 40 in Cuijk heeft erg veel te bieden. We verwijzen u graag door naar de website www.landvancuijk-maasduinen.nl.

Weet u niet precies waar Cuijk ligt. Zie onderstaande kaart. Cuijk ligt in Oost Brabant, op het drie provincienpunt (Gelderland, Brabant, Limburg). Ook ligt Cuijk op slechts 10 minuten rijden afstand van Duitsland. Middels de snelweg of trein is de rest van Nederland snel te bereiken.

Landelijk wonen in het prachtige Land van Cuijk & Maasduinen.
Op deze mooie plek staat u elke dag midden in de natuur en kunt u genieten van de ruimte die het platteland u biedt. Een ideale plek voor gezinnen met kinderen, voor mensen die een grote schuur bij huis willen hebben, voor mensen die van dieren houden, voor mensen die een moestuin, een siertuin of een weiland bij hun huis willen, ... de mogelijkheden zijn eindeloos.

Landelijk wonen maar toch dicht bij steden?
Het landhuis ligt achter een grote begroeide geluidswal naast de A73. Met de auto bent u in 15 minuten in Nijmegen, 20 minuten in Venlo, 25 minuten in Goch, 25 minuten bij Vliegveld Weeze en binnen een uur bent u in Dusseldorf, Eindhoven of Utrecht.

Landelijk wonen met kinderen?
Cuijk heeft alles te bieden voor opgroeiende kinderen. Er zijn vele basisscholen, VMBO, MAVO, HAVO en VWO en MBO. Met de trein is de jeugd in 15 minuten in Nijmegen waar diverse middelbare scholen zitten, de Hoge School Arnhem Nijmegen en de Radboud Universiteit.
Cuijk heeft bovendien een zeer levendig verenigingsleven. Alle sporten zijn vertegenwoordig, maar ook op het gebied van muziek, dans en theater heeft Cuijk alles te bieden.

Ondernemen en werken in Cuijk?
Het Land van Cuijk en Maasduinen is de vestigingsplaats van zeer veel MKB-bedrijven, grote industriele bedrijven en een aantal grote instellingen. Ondernemers treffen elkaar tijdens diverse bijeenkomsten en in netwerkclubs. De meeste inwoners van Cuijk werken bij bedrijven of instellingen in Cuijk of omliggende dorpen en gemeenten of bij bedrijven of instellingen in de nabije steden.

Landelijk wonen in nabijheid van groot natuurgebied?
Het Land van Cuijk kent vele prachtige bossen en natuurgebieden. Direct over de Maas bent u in de heuvels van het Duitse Reichswald en in het grote natuurpark Maasduinen.

Houdt u van water?
De Maas stroomt langs Cuijk en kent diverse zijkanalen naar grote waterplassen. De bekendste plassen zijn de Kraayenbergse Plassen en de Mookse Plassen. Ideale plekken voor vis- en watersport.Hapseweg 40 Cuijk De Hanshof   Home    Woning    Historie    Loods    Tuin    Dieren    Directe omgeving    Omgeving    Vraagprijs    Makelaar    Contact